Chevy Nova Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
4,380 Posts
Discussion Starter #1
So, I can still type out any post . . . . .
I just tried a few post ; a post doing a "conversation with another SNS member . .
. . . . . . it worked . (today)

I just tried posting in different 'Sections' . . it does work , (correctly) for me .
(today)

I tried a NEW Post (BS section) (Heat wave in AZ) . . . . . it did work . (yesterday) .

here is my issue :

Before when I would do a Post - - - - - After I complete the post , and click summit - - - - - -
the ( "post Box " ) would "empty out and go blank" . . . like it should .

But , Now , after typing my post , , , , the "post box" still shows my full post (that I just typed & entered).
And, that post DID work . . . . . but, I have to go back to the "post box" and ' highlight the text and hit

the Delete button ' . By hitting the delete button . . . . . the "post box" does clear . . . . . (the post does work) .
I can then enter another post, after that .
Shouldn't that "box" (once you click the summit bution) . . clear itself - out ( and
go blank , like before) . . ?
Then be ready for 'the next post' . . . . . . . ?

IS anyone else seeing this issue . . . . . ?

Thank you . . . jim

(ps . . . just using toooo many . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . )
it's th' way I fly
 

·
Registered
Mike - 74 Nova Baltimore, MD
Joined
·
1,372 Posts
I am not seeing the issue you are describing (text not clearing in post box once "Post reply" is clicked).
Before "Post reply" is clicked.
407903

After "Post reply" is clicked.
407904

What browser are you currently using (Internet Explorer, Edge, Chrome, Firefox, etc)?

Whenever I experience a computer gremlin/issue... I log out of all internet sites > close all programs > clear my cashe > and then do a shut down - restart on the computer. 9 times out of 10, this solves my computer issue.
 

·
Registered
Joined
·
2,614 Posts
not to many ......... the chinese get you. ? this is just a test.
 

·
Registered
Joined
·
4,380 Posts
Discussion Starter #4
Baltimore - Mike . . . . Mine should clear out too after I hit the "Post reply button" . . .
but it 'Does Not Clear' . ( I have to hit the 'highlight & delete button ) .
It was working correctly . . . just been doing this the last few days .

Zilwaukee - Mike . . . . I did get rid of the "Chinese crap" . . . . but, that could be it , also .
.................................... and, you do "follow my post" . . . . don't you . . . . Test , Test . .

well I follow your's too . . . . ha ha - lol

...
jim
 

·
Super Moderator
67 4 door, 65 wagon (in pieces)
Joined
·
6,614 Posts
Which section is it doing this in? If it's Site News, all posts that are not threads being started or from Mods have to be approved before they're visible. All your replies in this forum have to be approved by a Mod if you're not the thread starter.
 

·
Registered
Joined
·
4,380 Posts
Discussion Starter #6
Stuart . . . . . 10 - 4 .

YES ; this 'section also' (I just posted this ; and, it did not clear . . . even, THIS IS
an "Edit" .....
In the normal form sections - 3rd gen , Drivetrain , BS section ,

Not a huge problem , but it should clear the posting box , after you click "post reply" ...
and, for me - it does not .

thank you , jim
 

·
Registered
Joined
·
4,380 Posts
Discussion Starter #7
Hi Stuart . . . FYI

I am Still Having This issue = " Posting Box Will not Clear itself " after making a post and clicking "Post reply" .
It does NOT CLEAR - in any section (post) ; or conversation (post) ; and, even 'SNS.com NEWS' section .
Today , I am even using my "Chrome" browser ( in the past - was using my 'MS EDGE' browser) .
At this time - I have not done a 're-boot' - that may be my next 'try' .

,,, after I type THIS post - it still works (still will appear - OK ) , and maybe I "picked - up a cookie " . . . but , this is my main 'hang-out' .

just FYI . . . Thanks , jim
 
1 - 7 of 7 Posts
Top