Are you having a Site Issue or Problem?? - Chevy Nova Forum
Visit our sponsor, National Nostalgic Nova
 
Steve's Nova Site is an automotive enthusiast website dedicated to the 1962 - 1979 Chevrolet Nova, Chevy II and Acadian automobiles. We work together to preserve, restore, drive, show, race and provide fellowship for these classic cars. This is one of the best places to find information about parts, rebuilding, restoration and racing. This website is not affiliated with GM, General Motors or Chevrolet in any capacity.

Go Back   Chevy Nova Forum > General > StevesNovaSite.com News and Help


StevesNovaSite.com is the premier Chevrolet Nova Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19th-November-2012, 10:41 PM   #1
admin
 
admin's Avatar

Title: Administrator
iTrader: (36)
Status: Offline
Join Date: Jan 2004
Location: Petawawa, ON
Posts: 7,906
Are you having a Site Issue or Problem??

Hi Folks,
In order to greatly assist you when you're having a problem with the site or the board software, you need to perform the follwing steps in order for the tech folks to assist you by attempting to validate and confirm the issue.

Here are the required steps for any user having a problem (not optional):

1. Clear your internet cache completely.
2. Reboot your computer...yes this is a real step.
3. Perform a full virus scan of your computer, deleting and/or quarantining all viruses.

Then proceed with collecting and posting the following information so we can track your problem.

1. Operating system and Browser version.
2. Screenshot of any warning or error message (the text must be readable).
3. URL and screenshot of the page you were on (full page screenshots are awesome, screengrab/ie screenshot can do this).
4. (optional) Save the offending page to an html document on your local machine (file -> save as). You may be asked for this later, so remember where you save it at.

Again, the first items 1-3 are not optional, and if you are still experiencing the issue after these steps, then move onto the second series of steps 1-4 and post the required information.

Thanks!!
__________________
Steve

SNS Facebook page
The best Nova Car Show on the Internet. Join us.

If you have an account problem, send me a PM.
Forum Rules
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 8th-October-2014, 11:10 PM   #2
admin
 
admin's Avatar

Title: Administrator
iTrader: (36)
Status: Offline
Join Date: Jan 2004
Location: Petawawa, ON
Posts: 7,906
Nova Guys and Gals,
If you are having issues please follow these instructions in order to assist in rectify the issue.

Thanks!
__________________
Steve

SNS Facebook page
The best Nova Car Show on the Internet. Join us.

If you have an account problem, send me a PM.
Forum Rules
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Header problem or engine mount issue? vtxjohn Drivetrain & Performance 3 4th-October-2012 11:55 PM


Site best viewed set to 1024 x 768.

All times are GMT -4. The time now is 05:10 PM.

Custom Designed for Steve's Nova Site by: vBSkinworks

 
Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Lt

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.