log on probs - Chevy Nova Forum
Visit our sponsor, National Nostalgic Nova
 
Steve's Nova Site is an automotive enthusiast website dedicated to the 1962 - 1979 Chevrolet Nova, Chevy II and Acadian automobiles. We work together to preserve, restore, drive, show, race and provide fellowship for these classic cars. This is one of the best places to find information about parts, rebuilding, restoration and racing. This website is not affiliated with GM, General Motors or Chevrolet in any capacity.

Go Back   Chevy Nova Forum > General > StevesNovaSite.com News and Help


StevesNovaSite.com is the premier Chevrolet Nova Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12th-November-2012, 09:36 PM   #1
letrbuk67
 
letrbuk67's Avatar

Title: Nova Guru
iTrader: (14)
Status: Offline
Join Date: Oct 2010
Location: Tonganoxie Ks.
Nova(s): 67 nova sedan
Posts: 1,762
log on probs

When i log onto this site ,with user name and password , it will not show me as logged in. It shows The BS area and review area as private.Just like it would if i was not a member, It is only happening on this site. But ,if i go ahead and click on any of the forums it shows me logged . What is up with that ? As (P B) has stated in another post this is starting to get very old. any ideas of what is going on and when all of this is going to stop?
Thanks.
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12th-November-2012, 11:10 PM   #2
admin
 
admin's Avatar

Title: Administrator
iTrader: (36)
Status: Offline
Join Date: Jan 2004
Location: Petawawa, ON
Posts: 7,910
Bill,
I just laugh when users say "it is only on this site". Or should I say, this is getting old.

Trust me, the issue you are having seems to be isolated to just just you, as no one else is having a problem. I would suggest that you check your security settings in your browser. Also, have you also tried to log in and checking the remember me box?
__________________
Steve

SNS Facebook page
The best Nova Car Show on the Internet. Join us.

If you have an account problem, send me a PM.
Forum Rules
  Reply With Quote
Old 13th-November-2012, 07:33 AM   #3
letrbuk67
 
letrbuk67's Avatar

Title: Nova Guru
iTrader: (14)
Status: Offline
Join Date: Oct 2010
Location: Tonganoxie Ks.
Nova(s): 67 nova sedan
Posts: 1,762
well glad i made ya laugh, I dont know what the prob was but it is working now, I do appreciate the response .It did this for 3 days , heck if i know what it is or was . But i know my smilies are not working now lol. Thanks



But it was just this site acting up , go figure.
Once again Thanks.
  Reply With Quote
Old 13th-November-2012, 08:10 AM   #4
admin
 
admin's Avatar

Title: Administrator
iTrader: (36)
Status: Offline
Join Date: Jan 2004
Location: Petawawa, ON
Posts: 7,910
No problem and so glad I could assist.

Take care and enjoy the site!!
__________________
Steve

SNS Facebook page
The best Nova Car Show on the Internet. Join us.

If you have an account problem, send me a PM.
Forum Rules
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Distributor Probs zat 4th Generation Nova's 3 17th-September-2012 05:42 PM
New spark plugs..probs! 62bandwagon Drivetrain & Performance 13 24th-October-2009 01:12 PM
probs with losing pre-load rat infested Drag Racing Forum 11 10th-August-2009 11:27 AM
400/400 combo probs cr74hb 3rd Generation Chevy II/Nova's 4 24th-August-2007 10:59 AM
TH-350 Shifting Probs Nova73Hatchback Drivetrain & Performance 3 16th-April-2006 01:45 PM


Site best viewed set to 1024 x 768.

All times are GMT -4. The time now is 10:30 AM.

Custom Designed for Steve's Nova Site by: vBSkinworks

 
Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Lt

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.